CKo se gre za vašega jeklenega konjička, je prav, da mu privoščite resnično kakovostno obravnavo. Redni in strokovno izvedeni servisi močno pripomorejo k ohranjanju vozila v kar najboljšem stanju ter posledično zagotavljanju varnosti pri uporabi vozila v prometu.

Nudimo vam kakovostne servisne storitve na področju avtokleparstva in avtomehanike po dostopnih cenah. In kar je najpomembnejše – s storitvijo boste zadovoljni in vam ne bo predstavljala še ene grenke izkušnje.

Servisne storitve opravljamo za vozila različnih vrst znamk (Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Volkswagen, Volvo, Škoda) ter vrst vozil (enoprostorci, kombinirana vozila, lahka dostavna vozila, kombi, osebna vozila).

 

- diagnostiko vozil,
– kitanje,
– klepanje vozil,
– menjavo alternatorja,
– menjavo amortizerjev,
– menjavo blažilnikov,
– menjavo filtrov,
– menjavo gibljivih cevi,
– menjavo izpušnih loncev,
– menjavo jermen
– menjavo katalizatorjev,
– menjavo končnikov,
– menjavo ležajev,
– menjavo luči,
– menjavo manšet,
– menjavo olja,
– menjavo manšet,
– menjavo sklopk,
– menjavo svečk,
– menjavo zaganjača,
– menjavo zavornih diskov,
– menjavo zavornih ploščic,
– menjavo zavornih čeljusti,
– menjavo zglobov,
– menjavo črpalke vode,
– servis motorja,
– zamenjavo žarnic.

Prav tako vam nudimo možnost, da vaše vozilo pripravimo na tehnični pregled, da pa boste še bolj brez skrbi, pripravljeno vozilo tudi odpeljemo na tehnični pregled, vi pa lahko medtem svoj čas veliko bolje izkoristite.

Back to Top